&nbsp

Individuele coaching zorgverleners

Iedere zorgverlener heeft een ander niveau en andere ontwikkelpunten in het Coachen op Gezondheid. Individuele coaching is zeer effectief om zorgverleners die Coachen op Gezondheid al in de praktijk brengen te helpen om door te ontwikkelen.

Individuele coaching is onderdeel van ons scholingsprogramma. Het kan echter ook los aangeboden worden. Bijvoorbeeld voor zorgverleners die al eerder een scholing gedaan hebben, weinig tijd hebben of eerst eens feedback willen op hoe goed ze het al doen en daarna willen kijken of ze met hun ontwikkelpunten aan de slag willen gaan.

Effectieve en positieve aanpak

Veel zorgverleners vinden het maken van opnames of iemand laten meekijken in een consult spannend. Er is echter geen effectievere manier om beter te worden in Coachen op Gezondheid. Door de inzet van ervaren coaches die een positieve insteek hanteren in het geven van feedback wordt deze leervorm al snel als leuk en zeer nuttig ervaren.

Feedback in de praktijk

De coaching bestaat uit feedback op opnames van consulten of bijgewoonde consulten. Vooraf geven we aan wat aandachtspunten zijn voor Coachen op Gezondheid. De coaching kan eenmalig zijn of in een andere gewenste frequentie.

Individuele coaching van zorgverleners door Hart voor de zaak